WIE ZIJN WIJ

Dik van ‘t Hof:

Ik ben opgegroeid in Amersfoort. Sinds 1980 woon ik met veel plezier in Breukelen en geniet nog dagelijks van de prachtige Vechtstreek. Ik had dertig jaar een juwelierszaak in Breukelen. Met mijn partner en haar 18-jarige zoon woon ik in de wijk Broekland.

Sinds zeven jaar ben ik raadslid voor de gemeente Stichtse Vecht. Bovendien ben ik al vierentwintig jaar betrokken bij de organisatie van het zomermuziekfestival van Breukelen: Park Podium

Al meer dan 30 jaar volg ik het politieke gebeuren in deze streek omdat mij interesseert wat er in mijn omgeving speelt. Het is me opgevallen dat zaken vaak te onnadenkend besloten worden en er goede kennis nodig is. Van enorm veel onderwerpen ken ik de voorgeschiedenis en ken ik de plannen en beloften die er waren en zijn. Ik houd contact met mensen en groepen in deze gemeente om werkelijk op de hoogte te blijven.

Ik heb een ondernemersmentaliteit en dat betekent dat ik situaties bestudeer vanuit een financieel oogpunt en ook beoordeel op het nut en risico -in dit geval- voor burgers. Ik denk niet binnen partijkaders en dat geeft vrijheid van denken. Nuchter verstand, ijzeren geheugen en vasthoudendheid zijn mijn gereedschap. Als bestuurslid van onder meer de Winkeliersvereniging en culturele stichtingen heb ik veel ervaring opgedaan met de gemeentepolitiek. Ook als eenling kan ik dingen uitzoeken en zal ik zaken aankaarten die anderen nog weleens willen vergeten zoals het nog altijd niet gerealiseerde centrumplan van Breukelen en de eeuwige parkeerproblematiek in Stichtse Vecht. Daarbij geldt voor mij dat de Vechtstreek haar landelijke karakter moet behouden.

Als raadslid wil ik mij weer vol inzetten om de voorzieningen van de burgers in Stichtse Vecht op niveau te houden. Voor mij is het daarbij zeer belangrijk dat de dienstverlening transparanter wordt en het bestuurlijke apparaat op heldere en rechtvaardige wijze omgaat met haar burgers.

Ik denk dat twee of meer raadszetels voor Stichtse Vecht Beweegt zeker mogelijk is en vooral heel nuttig.  Stichtse Vecht Beweegt heeft niet vlak voor de verkiezingen plots een lijst met grote beloften. Ik wil burgers voor, tijdens en na de verkiezingen vertegenwoordigen en hoop daarom dat u onze kiezer zult zijn.

Reacties gesloten